One stop shop for professionelle og haveentusiaster i norden

Vores mission er tilfredse kunder og samarbejdspartnere
Velkommen til Stålhaven

Stålhaven er en dansk virksomhed der er specialiseret i fremstilling og design af stålprodukter til udendørs og indendørs rum, som har en levetid i årtier. Fra vores fabrik i Løgstør produceres og svejses vores produkter i hånden i markedets højeste kvalitet. Stålhaven sætter en ære i at levere kvalitet som overstiger vores kunders forventninger, dette gør sig gældende for både vores slutprodukt og kundeservice.

Vores værdier

Ambitiøse - Faglig stolte - Ordentlige

Hos Stålhaven er vi løsningsorienteret. Vi sætter stolthed i at sikre at kvalitet og leveringssikkerhed indfinder sig hver gang, en kunde kommer med en opgave på specialmål eller ved køb af en af vores standardmodeller. Hver gang mødes vores kunder af ambitiøse og faglig stolte medarbejdere, som på dedikeret vis og med omhu producerer stålprodukter fra Stålhaven.

Håndlavet kvalitet fra fabrikken i Løgstør

Hos Stålhaven producerer vi elegante og slidstærke produkter i cortenstål. Produktsortimentet er omfattende og udgør bl.a. højbede, støttemure, afgrænsninger, hegn, afdækninger og alle typer af opgaver på specialmål.

Stålhaven leverer altid kvalitet! – Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, det efterkommes ved at alle vores produktionsled kontrolleres og sikres, så vores slutprodukt er fejlfrit ved leveringen til vores kunder. Denne proces påskønner at vores produkter ikke blot er en midlertidig løsning, men en langvarig investering i skønhed og funktionalitet til gavn for udendørs og indendørs rum.

Specialister med fokus på stålprodukter til inde og uderum

Vores produktion består af avancerede maskiner herunder laserskære med mulighed for at skære 40mm stål - kantpresser på 200 ton - samt meget andet. Vores in-house kapacitet giver en enorm fleksibilitet, som er værdsat af vores kunder. Hele produktionen har fokus på stål til haven. Dette fokus gør os til nørder indenfor vores fag.

Nørderi, avanceret maskinpark samt to lagerhaller - giver os muligheden for at kunne opretholde markedets hurtigste leveringstider.

Sammen med vores samarbejdspartnere er vi kendt for kundeservice og kvalitet

Administration og produktion

Stålhaven ApS

Tolstrupvej 40, 9670 Løgstør. Danmark

Tlf: +45 9386 9620

Mail: info@staalhaven.dk