Betaling

Betaling & sikkerhed hos Stålhaven

Sikker betaling:
Vi går meget op i din sikkerhed, hvorfor dine oplysninger også er i gode hænder hos os og vores danske leverandører. Betaling på webshoppen sker i samarbejde med vores indløser Clearhaus og PSP Quickpay (sikkert betalingsvindue). Når du har betalt reserveres beløbet på din konto. Pengene bliver først trukket i dét øjeblik, at vi har pakket dine varer og sendt dem afsted fra vores lager. 

Betalingsmetoder:
Vi tilbyder flere betalingsmetoder. Du kan betale med Visa, Visa/Dankort, Mastercard, MobilePay, Apple Pay og Anyday. 

Delbetaling via Anyday: 
Vi tilbyder betaling via Anyday hvor du har mulighed for at splitte betalingen op i fire lige store rater. Uden renter eller gebyr. En fair måde at dele din betaling op på. Du kan læse mere på Anydays hjemmeside omkring deres delbetalingsløsning.  

Erhverv og EAN: 
Er du offentlig eller erhvervskunde og ønsker fakturering af dine varer er det også muligt. Henvend dig på info@staalhaven.dk, så er vi behjælpelig. Bemærk at vi kan kræve betaling før afsendelse hvis ikke vi tidligere har samarbejdet. 

Problemer med betaling:
Hvis du oplever problemer med gennemførelse af betaling på webshoppen. Så kan det skyldes din browser eller det betalingskort, som du benytter. Så prøv gerne at skifte browser eller betalingskort. Virker det ikke så skriv eller ring endelig til os. Så hjælper vi dig i mål hurtigst mulig. 

MitID problemer:
Fra 1. januar 2021, skal alle online butikker følge et nyt EU-direktiv (PSD2) omkring sikkerbetaling. Det betyder at du skal benytte MitID ved brug af betalingskort. Dette er blot en sikkerhed for dig. Skulle du have problemer med MitID kan du med fordel benytte MobilePay. 

Betalingsgebyr:
Hos Stålhaven opkræver vi aldrig betalingsgebyr fra dig som privatkunde. De omkostninger afholder vi. 

Praktisk information om Stålhaven som virksomhed. Vores kontor, produktion og lager ligger i Løgstør, Danmark. 

  • Stålhaven ApS
  • CVR: 41458682
  • Tolstrupvej 40
  • 9670 Løgstør 
  • E-mail: info@staalhaven.dk
  • Telefon: +45 93 86 96 20