Info: Bedafgrænsning

Vi har samlet en kort guide omkring bedafgrænsning. Du er altid velkommen til at skrive til os med spørgsmål eller sende en tegning af dit projekt. Telefonen er også åben alle hverdage. 

Samlinger: 

  1. Den simple: Du kan vælge at grave bedafgrænsning ned og lade dem støde op mod hinanden. Benytter du denne løsning er det en god idé at grave bedafgrænsningen ekstra langt med eller støbe. 
  2. Samling på bagsiden med bolte: For at sikre din bedafgrænsning bliver siddende kan vores løsning med en samling på bagsiden være en mulighed både til brug i hjørner og på langsider. Samlingerne fåes i flere højder og både i 2 og 3mm cortenstål. Stålbolte og møtrikker medfølger. Bedkanterne fra stålhaven er ikke forboret, med det hjælper vi gerne med for en lille merpris.
  3. Samling med not og fer på bagsiden: Vi tilbyder at svejse not og fer på bagsiden af din bedafgrænsning for en lille merpris. Ved denne løsning undgår du udseendet fra bolt-hovedet. Nu kan bestille not og fer løsningen på webshoppen (du skal benytte en samling pr. 250cm) 

  

Tykkelser: Vi sælger bedafgrænsning i både 2,3 og 6mm. 

  • 2mm: Er fordelagtig hvis du har behov for at bue bedafgrænsningen lidt. Kanten på bedafgrænsningen er altid slebet. Vi tilbyder også at valse(og bukke) 2mm bedafgrænsning hvis du har behov ekstra et ekstra buk. 
  • 3mm: Er mere stift, men kan sagtens bue. Kanten på 3mm er ligeledes altid slebet. 3mm er fordelagtig hvis du gerne vil have en stor tydelig over jorden da den ikke på sammen måde som 2mm kommer til at bølge. 
  • 6mm: Sælges som alm. stål men ruster ligesom cortenstål og har grundet sin tykkelse også meget lang levetid. 6mm bedafgrænsning kommer i 3 meter længder og 15cm højde hvilket gør det muligt at bukke. 

Spyd: Vi tilbyder også at svejse spyd på din bedkant. Hvis du har et meget blødt underlag kan det være en fordel eller hvis du har behov for at styre et buk på din bedafgrænsning. 

Afstivning: Skal du din bedafgrænsning bruges som støtte eller hvis du af en anden grund af behov for ekstra styrke tilbyder vi også at svejse afstivning på bedafgrænsning. Dette medvirker at bedafgrænsningen ikke kan bukke. Vores model med bukket kant giver samme styrke som afstivning og derfor vil afstivning ikke være nødvendig til ved den model.

Hjørner: Vi tilbyder både not og fer og boltede samlinger. Men vi tilbyder også at fuldsvejse hjørner for dig. 

Dybde: Jord og underlag varierer meget, men vi anbefaler som regel at minimum 66% af bedgrænsningen graves i jorden (og ikke bankes i jorden). 

Længder: Vores standard mål på 2mm og 3mm er 200 og 250cm alt efter om du bestiller med eller uden bukket kant (bukket kant max 200cm). Vi tilbyder også at klippe kortere stykker til dig hvis du har behov. 

Skriv endelig til os, så hjælper vi dig på vej og laver en god samlet pris på samlinger, spyd eller andet 👋