Få inspiration til forhaven | Idéer til indretning | Stålhaven

Få inspiration til forhaven | Idéer til indretning | Stålhaven

Inspiration til indretning af din forhave

En forhave er ikke bare den første del af haven – den er indgangen til dit hus, det første indtryk, som gæster får af dit hjem og den skal derfor gerne være flot, indbydende og gerne give et indtryk af dig. Den må gerne læne sig stilmæssigt op af husets arkitektur og samtidig være sin helt egen. Hos Stålhaven har vi mange elementer, der kan hjælpe dig med at indrette din forhave lige som du ønsker, og vi har her samlet nogle idéer til hvad du kan gøre for at skabe en forhave med dit helt eget unikke præg.

En indbydende forhave

Hvor baghaven er et mere privat område, der nærmest er en forlængelse af dit private hjem, bare udendørs, er forhaven mere hjemmets “ansigt” ud ad til. Det er derfor vigtigt, at den fremstår både ryddelig, men også hyggelig og indbydende. Hvordan du får den perfekte forhave, er op til dig, for det kommer helt an på, hvad du ønsker, den skal indeholde og udtrykke. 


Med elementer fra Stålhaven, kan du nemt opgradere din forhave. Vores produkter er i tidløst design og vælger du at sætte flere af vores forskellige produkter sammen, kan du hurtigt få skabt en æstetisk sammenhængskraft, da vores produkter er skabt af det samme materiale og giver det samme minimalistiske udtryk. I tråd med dansk design filosofis vigtigste punkter, nemlig enkelthed og funktionalitet i skøn forening, er vores produkter oplagte at tilføje til din have, så den får netop det look, du ønsker. 


Lad postkasse og husnummer matche

Med en postkasse i cortenstål får du en postkasse, der kan vare i mange år. Ønsker du også at opgradere dit husnummer, har vi dem i samme materiale, så det udtryksmæssigt giver en større sammenhængskraft og udstråler, at her bor et menneske med sans for detaljen. Postkasserne fås også i hvid aluminium, hvis det mere er det udtryk, du går efter. Begge typer er diskrete og kan nemt passe ind i din forhave eller indkørsel. Vi tilbyder også laserskæringer, hvis du ønsker familiens efternavn på et skilt, eller måske har en virksomhed på adressen, hvis navn skal pryde husets forside. Kontakt os for at høre mere om dette.


Indkørsel med eller uden grus

Hos Stålhaven forhandler vi også grus til din indkørsel. Ønsker du en skarp opdeling af hvor din indkørsel skal gå til, kan du benytte dig af enten vores bedafgrænsninger eller vores hegn af stål, der fås med forskellige mønstre for at tilføje lidt ekstra æstetiske detaljer. Se vores store udvalg og lad dig inspirere.


Skjul skraldespand, varmepumpe og brændestabel

Vi har forskellige løsninger på at skjule de knap så pæne elementer, som de store skraldespande eller den store klods af en varmepumpe. Det kan give et ganske andet udtryk, hvis det hele er strømlinet og ens i udtrykket og her kommer Stålhavens store sortiment virkelig til sin ret. Vores produkter er lavet af et materiale, der før er blevet anvendt til produktion af skibscontainere, så det er produkter med lang holdbarhed.


Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål til nogle af vores varer eller er der andet, vi kan hjælpe dig med at finde svar på? Så er du meget velkommen til at kontakte os, ligesom du er velkommen på vores adresse i Løgstør, hvor vi altid har nogle af vores produkter stående. Her kan vi tage en snak, ligesom vi kan se på, hvilke ønsker du har for din forhave og hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå dem. Har du særlige ønsker til bestemte elementer, skal det siges at vi i kraft af at vi har vores egen smedje, så vi kan producere elementer, der passer til dine behov med en millimeters præcision. Vi ser frem til at høre fra dig.