5 gode grunde til at vælge et corten stål højbed

5 gode grunde til at vælge et corten stål højbed

Hos Stålhaven kan vi komme mange grunde til hvorfor et rødt rusten højbed er en god idé ;-) men her kommer 5 fordele vi mener er til at føle på. 

1: Løs jord, længere sæson og mindre ukrudt

Faktisk giver det god mening at plante blomster, køkkenhave eller andre planter i et højbed fordi jorden ikke bliver nedstammet på samme måde som nede ved jorden. Det giver mere løs jord og dermed bedre forhold for planternes rødder til at vokse og stærke rødder betyder oftes bedre planter. Derudover har ukrudt også svære forhold når jorden bliver løftet op i højden. 

2: Corten stål højbed er vedligeholdelsesfrit 

I modsætning til træ, som skal slibes, males og vedligeholdes slipper du helt for vedligehold med et corten stål højbed. Det kræver hverken slibning, maling eller andet. Corten stål er kendt som stålet der også benyttes til containere og har en enorm langsom gennemtærring, som gør at et corten stål højbed kan holde i mange år. 

3: Få dit corten stål højbed som du ønsker og brug det som mere end blot højbed

Hos Stålhaven kan du få et corten stål højbed i netop den højde, længde og bredde du ønsker. Med bund, uden bund og med hjul eller ben. Det betyder at du med fordel kan benytte højbedet som afskærmning, afmærkning eller læbælte i haven. 

4: Bedre arbejdstilling i haven 

Et corten stål højbed kan fåes i præcis den højde du ønsker. Med hævet bund indvendig. Det kan hjælpe på arbejdsstillingen ude i haven. Højden på et højbed gør det også en smule mere besværligt for snegle at indtage din køkkenhave. Er snegle et problem i din have, kan du få tilføjet en bukket kant til at holde sneglene på afstand. 

5: Corten stål højbede er super flotte :-) 

Måske vores subjektive holdning men vi er stor fan af corten stål højbed og synes det klæder de fleste haver og indkørsler rigtig flot!

 


You may also like Se alle